Over ons

"J.W.Los interieur / timmerwerken" heb ik opgericht in juli 2009. De droom om voor mezelf te beginnen is er altijd geweest en na 11 jaar praktijkervaring bij een middelgrote interieurbouwer uit Sassenheim is het besluit gekomen om voor mezelf te beginnen.

Mijn schoolcarrière ben ik begonnen op de ST. Paulus (Fioretti College) in Hillegom. Hier kwam ik er al snel achter dat dit vak me aanstond. Vervolgens heb ik stage gelopen in de scheepsbouw bij een jachtbouwer op Kaageiland, waar mij aangeraden werd om verder te gaan op het ROC Leiden locatie Dieperpoellaan. Hier heb ik met goed gevolg de dagopleiding "Meubelmaker/(Scheeps)interieurbouw" afgerond. Aansluitend op deze opleiding heb ik de avondopleiding "Vervolgopleiding Meubelmaker/(Scheeps)interieurbouw" gevolgd. Tijdens de eerste dagopleiding heb ik stage gelopen bij "Hekker interieurbouw B.V." uit Sassenheim, waar mij vervolgens een baan werd aangeboden.

Bij dit bedrijf heb ik me mogen ontwikkelen van meubelmaker in de werkplaats tot en met projectleider op de werkvloer. Tijdens de totale 11 jaar die ik bij dit bedrijf heb mogen werken, heb ik zeer veel ervaringen op mogen doen in veel verschillende vakgebieden. Ook de kleinere verbouwingen zijn hierdoor zeer goed mogelijk te maken met "J.W.Los interieur / timmerwerken". Veelal heb ik bij particulieren gewerkt, wat ervoor gezorgd heeft dat de communicatie met de klant voor mij heel belangrijk is geworden. Door de opgedane ervaring ben ik zeer goed in staat om in de planning en uitvoering van een project ver mee te kunnen denken en doen.

Ik hoop dat er een goed beeld over "J.W.Los interieur / timmerwerken" is ontstaan en dat u mede hierdoor ervoor kiest om voor een vrijblijvende offerte contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Jan Willem Los