Hoe het begon

J.W.Los interieur / timmerwerken is opgericht in juli 2009. De droom om voor mezelf te beginnen is er altijd geweest en na 12 jaar praktijkervaring bij een interieur-bouwbedrijf uit Sassenheim is het besluit gekomen de stap te nemen om voor mezelf te beginnen.

Mijn schoolcarrière is begonnen op de St. Paulus (Fioretti College) in Hillegom. Hier kwam ik er al snel achter dat het timmer/meubel vak me aanstond. Vervolgens heb ik stage gelopen in de scheepsbouw bij een jachtbouwer op Kaag-eiland. Hier werd mij aangeraden verder te gaan op het ROC Leiden locatie Dieperpoellaan. Hier heb ik met goed gevolg de dagopleiding Meubelmaker/(Scheeps)interieurbouw afgerond. Aansluitend op deze opleiding heb ik de vervolgopleiding Meubelmaker/(Scheeps)interieurbouw gevolgd. Tijdens de eerste dagopleiding heb ik stage gelopen bij  Hekker interieurbouw B.V. uit Sassenheim, waar mij vervolgens een baan werd aangeboden.

Bij dit bedrijf heb ik me mogen ontwikkelen van meubelmaker in de werkplaats tot en met projectleider op de werkvloer. Tijdens de totale 12 jaar die ik bij dit bedrijf heb mogen werken, heb ik zeer veel ervaringen op mogen doen in veel verschillende vakgebieden. Ook totale verbouwingen zijn hierdoor zeer goed mogelijk te maken met  J.W.Los interieur / timmerwerken. Veelal heb ik bij particulieren gewerkt, wat ervoor gezorgd heeft dat persoonlijk contact met de klant voor mij heel belangrijk is geworden. Tevens heb ik in de afgelopen jaren de nodige projectbegeleidingsprojecten uitgevoerd van kleine tot grote projecten in de particulieren en de zakelijke markt. Ik kan grote en kleine projecten begeleiden van planning tot en met uitvoering met de benodigde locatie bezoeken. Tevens kan ik tijdens het project de bouwvergaderingen begeleiden die een project nodig heeft.

Ik hoop dat er een goed beeld over J.W.Los interieur / timmerwerken is ontstaan en dat u mede hierdoor ervoor kiest om voor een vrijblijvende offerte contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,
Jan Willem Los